Iklan Nadaindo
Iklan Baru
banner 970x250

Lirik lagu Tak Ikhlasno Safira Inema

  • Share
1 860

Nada Indo – Berikut lirik lagu Tak Ikhlasno yang dipopulerkan oleh Safira Inema  yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Semoga dengan adanya Lirik lagu Tak Ikhlasno, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Safira Inema ini dengan cepat.

  • Share