banner 728x250

Lirik Lagu Sugeng Dalu – Denny Caknan

  • Bagikan
66

NADA INDO – Berikut lirik lagu Los Dol yang dipopulerkan Denny Caknan yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyaneTambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmuAku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjaniUdan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleniAku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjaniUdan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleniPerihe ati sing mbok paringi
Ora tak baleni


Semoga dengan adanya lirik lagu Los Dol, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu band Denny Caknan ini dengan cepat.

  • Bagikan