banner 728x250

Lirik Lagu Sinyal Cinta Sule

  • Bagikan
1 1411

Nada Indo – Berikut lirik lagu Sinyal Cinta yang dipopulerkan oleh Sule yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Ti ngawitan tepang
Teu leupas na emutan
Meuni pageuh na lamunan

Hate nu kacangcang
Ngudag-ngudag kahayang
Ngagalana gawe cinta

Nyeredet kana hate
Ngageunterna saawak awak
Meunang sinyal cinta nu ngagoda

Tiluhur neupi kahandap
Sagalana taregeup pisan
Kuring beuki nafsu ngabogohan

Bohong ka pamajikan
Nyieun-nyieun aleusan
Meudal cinta jeung salingkuhan

Karunya-karunya pamajikan
Unggal usik ngan dibohongan
Karunya-karunya salingkuhan
Ngarep-ngarep hayang dikawin

Hate beurat pisan nya’ahna ka pamajikan
Tapi kuring cinta ka salingkuhan
Hate mang hariwang kagugulung kasalah
Aduh gusti pasihan abdi jalan

Semoga dengan adanya Lirik Lagu Sinyal Cinta, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Sule ini dengan cepat.

  • Bagikan