Iklan Nadaindo
Iklan Baru
banner 970x250

Lirik lagu Sewu Kuto Didi Kempot

  • Share
1 753

Nada Indo – Berikut lirik lagu Sewu Kuto yang dipopulerkan oleh Didi Kempot yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Terjemahkan ke bahasa Indonesia

Semoga dengan adanya Lirik lagu Sewu Kuto, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Didi Kempot ini dengan cepat.

  • Share