1 861

Lirik lagu Sepine Wengi Safira Inema

Diposting pada 312 views

Nada Indo – Berikut lirik lagu Sepine Wengi yang dipopulerkan oleh Safira Inema  yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Cobo sawangan
Langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi
Kangene ati

Opo ra kelingan
Naliko pacaran
Kowe nate janji
Ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki
Kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan

Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono
Biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Seng jenenge tresno iki
Yen ujungne bakalan aku
Nandang loro ati
Loro ati………
Mbok blenjani….Loro ati

Semoga dengan adanya Lirik lagu Sepine Wengi, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Safira Inema ini dengan cepat.

banner 728x250