Lirik Lagu Sampek Tuwek - Denny Caknan - Nadaindo

Lirik Lagu Sampek Tuwek – Denny Caknan

  • Share
51

NADA INDO – Berikut lirik lagu Sampek Tuwek yang dipopulerkan Denny Caknan yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihankuTenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi sijiSampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengiHu-whoa-ah
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku, ohSeneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihankuTenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi sijiSampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengiSampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Gawe uripku, oh, mesem saben bengi

Semoga dengan adanya lirik lagu Sampek Tuwek, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu band Denny Caknan ini dengan cepat.

  • Share