banner 728x250

Lirik lagu Pengen Nangis Tapi Isin Safira Inema

  • Bagikan
1 859

Nada Indo – Berikut lirik lagu Pengen Nangis Tapi Isin yang dipopulerkan oleh Safira Inema  yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

gede tresnoku tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio sampek atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

yen tak rasakke jebule kok seje

rapodo karo manise ucape
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan

kebangeten nggonmu nyikso atiku

wes kadung sayang kowe malah ngilang

gede tresnoku tulus kanggo sliramu

tegone mbok sio sio sampek atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

kebangeten nggonmu nyikso atiku

wes kadung sayang kowe malah ngilang

gede tresnoku tulus kanggo sliramu

tegone mbok sio sio sampek atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

gede tresnoku tulus kanggo sliramu

tegone mbok sio sio sampek atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

pingin nangis tapi isin

mung iso ngempet ning njero batin

Semoga dengan adanya Lirik lagu Pengen Nangis Tapi Isin, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Safira Inema ini dengan cepat.

  • Bagikan