Iklan Nadaindo
Iklan Baru

Lirik lagu Pancen Jodo Didi Kempot

  • Share
1 766

Nada Indo – Berikut lirik lagu Pancen Jodo yang dipopulerkan oleh Didi Kempot yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Opo wis garise yen aku bakal urip karo kowe
Sanajan kerep tukaran nanging ati ra nate bubaran

Seprene lawase wong loro ugo podho tresnane
Benere jare wong tuwo jodo kuwi sing akeh mirip rupane

Yen pancen wis jodho seneng susah ayo disonggo wong loro
Sopo ngerti saiki rekoso tembe mburi biso mulyo
Ojo digatekke sopo wae sing nggunem awake dewe
Nek wis jodo mantrane mbah dukun ra bakal biso medhotke

Semoga dengan adanya Lirik lagu Pancen Jodo, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Didi Kempot ini dengan cepat.

  • Share