banner 728x250

Lirik Lagu Jol Doel Sumbang

  • Bagikan
1 1617

Nada Indo – Berikut lirik lagu Jol yang dipopulerkan oleh Doel Sumbang yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Jol
Anjeun datang deui
Sanggeus sababaraha kali
Ngahianat
Nganyeyeri
Torojol jol jol
Anjeun datang deui

Jol
Anjeun datang deui
Kuaneh naha kuring beut lengle
Hararese
Nutup hate
Torojol jol jol
Anjeun datang deui

Kukuring ditutup ku anjeun dibuka
Tutup buka rusak engselna
Kukuring ditutup kuanjeun dibuka
Tutup buka leungit koncina
Kukuring ditutup kuanjen dibuka
Tutup buka lesot tolakna
Kukuring ditutup kuanjen dibuka
Tungtung namah panto muka salilana

Jol
Anjeun datang deui
Kungsi ngahianat kungsi nganyenyeri
Kuring lengle eleh deui
Daek deui popo poek kana kanyeri


Kukuring ditutup ku anjeun dibuka
Tutup buka rusak engselna
Kukuring ditutup kuanjeun dibuka
Tutup buka leungit koncina
Kukuring ditutup kuanjen dibuka
Tutup buka lesot tolakna
Kukuring ditutup kuanjen dibuka
Tungtung namah panto muka salilana

Semoga dengan adanya Lirik Lagu Jol, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Doel Sumbang ini dengan cepat.

  • Bagikan