Iklan Nadaindo
Iklan Baru

Lirik lagu Hotel Malioboro Didi Kempot

  • Share
1 764

Nada Indo – Berikut lirik lagu Hotel Malioboro yang dipopulerkan oleh Didi Kempot yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Tak roso soyo pait, tak pikirke ngretke
Yen to eling kabeh, manis janjine.
Jarene janji ngene, nyatane ngono
Opo sing mbok ucapke kuwi, jebule palsu.

Tego tegane kowe, ngumbar katresnan
Yen ngerti sak durunge,
Biyen tresno ra tak pasrahke.
Nanging uwis kebacut, kari nangise
Aku percoyo kabeh coba, ono artine.

Neng ngarepe hotel malioboro,
Naliko semono, ngucapke tresno.
Neng ngarepe hotel malioboro,
Janjine setyo, ra bakal ngliyo.

Cukup semene wae, tresnaku mring kowe
Ra bakal sudi-sudi, yen diteruske.
Senajan kowe moro, njaluk ngapuro
Ra pengen tak baleni, aku ra sudi.

Tutug tutugno wae, lelakonmu kuwi
Tiwas kakean mung ngapusi, tansah mblenjani.
Tembe mburi mesti bakal, ono walese
Kowe ganti dilarani, genti diapusi.

Neng ngarepe hotel malioboro,
Naliko semono, ngucapke tresno.
Neng ngarepe hotel malioboro,
Janjine setyo, ra bakal ngliyo.

Neng ngarepe hotel malioboro,
Naliko semono, ngucapke tresno.
Neng ngarepe hotel malioboro,
Janjine setyo, ra bakal ngliyo.

Neng ngarepe hotel malioboro,
Naliko semono, ngucapke tresno.
Neng ngarepe hotel malioboro,
Janjine setyo, ra bakal ngliyo.

Semoga dengan adanya Lirik lagu Hotel Malioboro, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Didi Kempot ini dengan cepat.

  • Share