1 1614

Lirik Lagu Gog Gog Doel Sumbang

Diposting pada 246 views

Nada Indo – Berikut lirik lagu Gog Gog yang dipopulerkan oleh Doel Sumbang yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Ting harewas ngaromongkeun
dunungan
ngagogoreng nepi ka bebeakan
abang gogog
teu nyaho ditambah wadi
nyatu kurang gogog ngagaik
nyatu cukup angger babaung
si dunungan liereun sirahna
nenjo polah gogog kukutanana
diukut kumaha di piceun teu tega
da kaasuh ti kirikna
diukut kumaha di piceun teu tega
teu kuat ku babaungna
na ngogogog namina gogog
nu ngagaik namina gogog
nu babaung namina gogog
anu goreng hate
gogog keneh!

Semoga dengan adanya Lirik Lagu Gog Gog, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Doel Sumbang ini dengan cepat.

banner 728x250