Iklan Nadaindo
Iklan Baru
banner 970x250

Lirik Lagu Dalan Liyane Hendra Kumbara

  • Share
1 391

Nada Indo – Berikut lirik lagu Dalan Liyane yang dipopulerkan oleh Hendra Kumbara yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Semoga dengan adanya lirik lagu Dalan Liyane, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Hendra Kumbara ini dengan cepat.

  • Share