banner 728x250

Lirik Lagu Berenyit Doel Sumbang

  • Bagikan
1 1610

Nada Indo – Berikut lirik lagu Berenyit yang dipopulerkan oleh Doel Sumbang yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Awéwé barau cikur
Geus darangdan modél zaman Jahilliah
Maké baju teu mararatut
Majarkeun modéren téa
Maké bujal ditempokeun sagala rupa

Lamun ngobrol jeung maranéhna
Aya nu teu apal naon ari mukena
Bari seuri ting cikikik
Unggal peuting ngariung ulin di juru diskotik
Nyiar lalaki ateul

Ditoél (malik noél)
Diciwit (malik, malik nyiwit)
Ditraktir (langsung muir)
Diajak kontan-kontan hayu

Rék dibawa ka mana nya pasrah tumarima
Asal inget cenah kudu puguh itunganana
Awéwé modél kitu naon atuh ngarana
Da gening disebut runtah mah teu narima

Berenyit
Berenyit
Cenah modéren lamun bedegong
Berenyit
Berenyit
Rupa jalma kalakuan bagong

Lamun ngobrol jeung maranéhna
Aya nu teu apal naon ari mukena
Bari seuri ting cikikik
Unggal peuting ngariung ulin di juru diskotik
Nyiar lalaki ateul

Ditoél (malik noél)
Diciwit (malik, malik nyiwit)
Ditraktir (langsung muir)
Diajak kontan-kontan hayu

Rék dibawa ka mana nya pasrah tumarima
Asal puguh cenah éta itunganana
Awéwé modél kitu naon atuh ngarana
Da gening disebut runtah mah teu narima

Berenyit
Berenyit
Cenah modéren lamun bedegong
Berenyit
Berenyit
Rupa jalma kalakuan bagong

Semoga dengan adanya Lirik Lagu Berenyit, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Doel Sumbang ini dengan cepat.

  • Bagikan