Iklan Nadaindo
Iklan Baru

Lirik lagu Banyu – Nella Kharisma Feat Dory Harsa

  • Share
103060169 387375588869732 4054652227507560766 n

Berikut lirik lagu Banyu Moto yang dipopulerkan Nella Kharisma feat Dory Harsa yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Semoga dengan adanya lirik lagu Banyu Moto, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu band Nella Kharisma ini dengan cepat.

  • Share