Iklan Nadaindo
Iklan Baru

Lirik lagu Aku Karo Kowe Safira Inema

  • Share
1 866

Nada Indo – Berikut lirik lagu Aku Karo Kowe yang dipopulerkan oleh Safira Inema  yang kami bagikan untuk anda para pecinta musik Indonesia.

Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu
Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku

Nanging sak iki sliramu adoh neng kono
Ninggalke aku sing sayang karo dirimu

Aku pesen ojo nganti ono wong liyo
Jogonen atimu simpenen roso tresnoku

Gede roso tresnoku neng awakmu
Gede roso sayangku neng awakmu
Aku rindu manise esemmu
Abote nyonggo roso tresnoku

Mung biso nyimpen ning jero batinku
Arep turu mong biso nyawang fotomu
Iki pie rasane kok koyo ngene
Nandang tresno terhalang jarak lan wektu
Aku karo kowe

Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu
Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku

Nanging sak iki sliramu adoh neng kono
Ninggalke aku sing sayang karo dirimu

Aku pesen ojo nganti ono wong liyo
Jogonen atimu simpenen roso tresnoku

Gede roso tresnoku neng awakmu
Gede roso sayangku neng awakmu
Aku rindu manise esemmu
Abote nyonggo roso tresnoku

Mung biso nyimpen ning jero batinku
Arep turu mong biso nyawang fotomu
Iki pie rasane kok koyo ngene
Nandang tresno terhalang jarak lan wektu
Aku karo kowe

Semoga dengan adanya Lirik lagu Aku Karo Kowe, ini dapat membantu anda untuk menghafal lagu Safira Inema ini dengan cepat.

  • Share