Chord Gitar Vita Alvia Cangkeman

  • Bagikan
Chord Gitar Vita Alvia Cangkeman

Nada Indo – Berikut Chord Gitar Vita Alvia Cangkeman,yang kami bagikan untuk anda para pecinta lagu indonesia.

(Intro) Am  G Am

Dm  G Am..

Am  G Am

Dm  G Am..

 

Am

iki ono cerito

G                 Am

nduwe konco seneng rasan rasan..

Dm

opo lahirmu biyen

G        Am                 E

awakmu dipisuhi.. ora diadzani..

 

Am

gawene rono rene..

G                Am

golek konco dijak’i cangkeman..

Dm

ora mikir mburine..

G             Am

iso dipentungi kancane..

 

G

opo ora mbok pikir..

F

ra ono wong sempurno..

G

wes geg ndangmu lereno..

E             Am

ojo nggawe duso..

 

(Int.) Am  G  Dm Dm Dm Am E

 

(Chorus)

Am

ning ngarepku kowe ngapik ngapik

G

ning mburiku kowe yo ngrasani

Dm

seneng ngece seneng nyinyir

Dm

koyo bunglon ning wit klopo

Dm         Am E

koyo wong ra nduwe duso..

 

Am

mbok kiro aku ora ngerti

G

padahal aku iki nyabari

Dm

sak senengmu lakmu ngomong

Dm

sak senengmu lakmu ngece

Dm      Am E

aku wes ora peduli..

 

G

wes to lereno..

C

lakmu nggawe cangkeman..

G

ilingo ambi duso..

Am  E

ora ono wong sempurno..

 

Am

iki ono cerito

G                 Am

nduwe konco seneng rasan rasan..

Dm

opo lahirmu biyen

G        Am                 E

awakmu dipisuhi.. ora diadzani..

 

Am

gawene rono rene..

G                Am

golek konco dijak’i cangkeman..

Dm

ora mikir mburine..

G             Am

iso dipentungi kancane..

 

G

opo ora mbok pikir..

F

ra ono wong sempurno..

G

wes geg ndangmu lereno..

E             Am

ojo nggawe duso..

 

(Int.) Am  G  Dm Dm Dm Am E

 

(Chorus)

Am

ning ngarepku kowe ngapik ngapik

G

ning mburiku kowe yo ngrasani

Dm

seneng ngece seneng nyinyir

Dm

koyo bunglon ning wit klopo

Dm         Am E

koyo wong ra nduwe duso..

 

Am

mbok kiro aku ora ngerti

G

padahal aku iki nyabari

Dm

sak senengmu lakmu ngomong

Dm

sak senengmu lakmu ngece

Dm      Am

aku wes ora peduli..

 

Am

ning ngarepku kowe ngapik ngapik

G

ning mburiku kowe yo ngrasani

Dm

seneng ngece seneng nyinyir

Dm

koyo bunglon ning wit klopo

Dm         Am E

koyo wong ra nduwe duso..

 

Am

mbok kiro aku ora ngerti

G

padahal aku iki nyabari

Dm

sak senengmu lakmu ngomong

Dm

sak senengmu lakmu ngece

Dm      Am

aku wes ora peduli..

 

G

wes to lereno..

C

lakmu nggawe cangkeman..

G

ilingo ambi duso..

Am

ora ono wong sempurno..

E

ilingo ambi duso..

Am   Am E Am

ora ono wong sempurno..

Semoga dengan adanya Chord Gitar Vita Alvia Cangkeman,membantu anda dalam bermain gitar dengan mudah.

  • Bagikan