Chord Gitar NDX A.K.A Feat Dela Santika Tangise Atiku

Chord Gitar NDX A.K.A Feat Dela Santika Tangise Atiku

Diposting pada 77 views

Nada Indo – Berikut Chord Gitar NDX A.K.A Feat Dela Santika Tangise Atiku yang kami bagikan untuk anda para pecinta lagu indonesia.

[Intro] C

C F
Rungokno tangise atiku
G C Bm Am
Rungokno jerite batin iki..
Dm G
memuji marang sliramu

C F
awan bengi tansah kelingan
G C Bm Am
rasa ati lagi kasmaran..
Dm G
panjenengan sing tak sayang

[Chorus]
C F G C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
Dm G
sak kabehe mung kanggo sliramu
F C F C
senajan loro ati durung saget nduweni
Am Dm
nanging sayangku ra bakal layu
F G C
tetep tak gowo nganti aku mati

[Intro] C

C
lewat angin sumilir
F
gowo kabeh tresnaku
G C Bm
tresno suci sing ra bakal ilang tekane pati
Am Dm
sak abote aku nggowo roso ing ati iki
G
yo mung tak nggo kowe cah ayu sek tak enteni
C
aku ra bakal mekso
F
jaluk kowe nerimo
G C Bm
sak kabehe isi donga ono ing saben dino
Am Dm
tak songgo kabeh roso
G
sek durung biso tok tompo
ngejo ati lan tuturmu sek gawe aku loro

[Chorus]
C F G C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
Dm G
sakkabehe mung kanggo sliramu
F C F C
senajan loro ati durung saget dueni
Am Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
F G C
tetep tak gowo nganti aku mati

C
yen kudu sewu taun
F
mesti tak enteni
G
senajan jaluk lintang
C Bm
bakal tak lakoni
Am
rogo batin lan nyowo
Dm
iki wis tak mantepke
G
kanggo jogo rosoku
C
marang kowe sak lawase, sabar lan narimo
F
yen kowe ra ngerteni
G
bakal tak tanggung tangis
C Bm
lan cidro ning ati
Am Dm
cah ayu bukakno lawang ono ning atimu
G
supoyo biso aku nduweni endahing sliramu

[Chorus]
C F G C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
Dm G
sakkabehe mung kanggo sliramu
F C F C
senajan loro ati durung saget dueni
Am Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
F G C
tetep tak gowo nganti aku mati

C F G C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
Dm G
sakkabehe mung kanggo sliramu
F C F C
senajan loro ati durung saget dueni
Am Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
F G C
tetep tak gowo nganti aku mati

Semoga dengan adanya Chord Gitar NDX A.K.A Feat Dela Santika Tangise Atiku dapat membantu anda dalam bermain gitar dengan mudah.

banner 728x250