Chord Gitar Didi Kempot Tresno Sepisan

  • Bagikan
Chord Gitar Didi Kempot Tresno Sepisan

Nada Indo – Berikut Chord Gitar Didi Kempot Tresno Sepisan yang kami bagikan untuk anda para pecinta lagu indonesia.

(Intro) Cm G# Fm Cm
Fm Cm G Cm G

Cm
tresno sing sepisan
G
nglaleake ora gampang
Fm
jroning ati seprene
Cm
tansah kelingan..

G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
Fm
ra ono wong liyo,
G Cm G
ra ono liyane..

Cm
tekane saiki
G
ngantiyo tekaning pati
Fm Cm
rasa tresnaku ora biso diganti..

G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
Fm
ra ono wong liyo,
G Cm
ra ono liyane..

(Intro) Fm Cm G# G Cm
Fm Cm G# G Cm

(Chorus)
Fm
mung aku lan kowe
Cm
sing ngerti lan sing ngrasake
G
seneng susah wong loro
Cm G# G Cm
nalika kae..

Fm
mung aku lan kowe
Cm
sing sumpah naliko kae
G
nganti seprene ning ati
Cm G
angel lali..ne..

Cm
tresno sing sepisan
G
nglaleake ora gampang
Fm
jroning ati seprene
Cm
tansah kelingan..

G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
Fm
ra ono wong liyo,
G Cm
ra ono liyane..

(Intro) Fm Cm G# G Cm
Fm Cm G# G Cm

(Chorus)
Fm
mung aku lan kowe
Cm
sing ngerti lan sing ngrasake
G
seneng susah wong loro
Cm G# G Cm
nalika kae..

Fm
mung aku lan kowe
Cm
sing sumpah naliko kae
G
nganti seprene ning ati
Cm G
angel lali..ne..

Cm
tekane saiki
G
ngantiyo tekaning pati
Fm Cm
rasa tresnaku ora biso diganti..

G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
Fm
ra ono wong liyo,
G Cm
ra ono liyane..

Semoga dengan adanya Chord Gitar Didi Kempot Tresno Sepisan dapat membantu anda dalam bermain gitar dengan mudah.

  • Bagikan