banner 728x250

Chord Gitar Didi Kempot Ojo Lungo

  • Bagikan
Chord Gitar Didi Kempot Ojo Lungo

Nada Indo – Berikut Chord Gitar Didi Kempot Ojo Lungo yang kami bagikan untuk anda para pecinta lagu indonesia.

(Intro) G Bm C D

G
Durung lego
Em
roso jroning dodo
C
Durung mari
D
rasane kangenku

G
Lagi pethuk
Em
sak kedepan moto
C
Isih durung
D
biso kanggo tombo..

Em C D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
G Em
ninggal aku meneh
C G
Yen lungo..
D (G)
gowo sisan atiku..

(Intro) G Am Bm C G G-G

(Chorus)
Bm
Ra biso..
C
aku ora biso..
D G
Ngapusi.. rasane ati..
Em
Bola bali
Am
wis tak lale’ke..
D G C-D-G
Malah tansah eling wae..

G-G
Sak umpomo..
Em
kowe mangerteni
C
Sewu loro
D
klumpuk dadi siji..

G
Pirang taun
Em
nggonku nutup ati
C
Mung tekamu
D
sing tansah tak anti

Em C D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
G Em
ninggal aku meneh
C G
Yen lungo..
D (G)
gowo sisan atiku..

(Intro) G Am Bm C G G-G

(Chorus)
Bm
Ra biso..
C
aku ora biso..
D G
Ngapusi.. rasane ati..
Em
Bola bali
Am
wis tak lale’ke..
D G C-D-G
Malah tansah eling wae..

G-G
Sak umpomo..
Em
kowe mangerteni
C
Sewu loro
D
klumpuk dadi siji..

G
Pirang taun
Em
nggonku nutup ati
C
Mung tekamu
D
sing tansah tak anti

Em C D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
G Em
ninggal aku meneh
C G
Yen lungo..
D G D G
gowo sisan atiku..
C G
Yen lungo..
D G
gowo sisan.. atiku..

Semoga dengan adanya Chord Gitar Didi Kempot Ojo Lungo dapat membantu anda dalam bermain gitar dengan mudah.

  • Bagikan