banner 728x250

Chord Gitar Didi Kempot Lahir Lan Bathinku

  • Bagikan
Chord Gitar Didi Kempot Lahir Lan Bathinku

Nada Indo – Berikut Chord Gitar Didi Kempot Lahir Lan Bathinku yang kami bagikan untuk anda para pecinta lagu indonesia.

(Intro) Em Bm C D G D

G D
rungokno suaraku.. suaraning atiku..
C D G
cerito.. neng sliramu..
G D
ati iki ikhlas.. ikhlas nresnanimu
C D G
meremo neng pangkonku..
C D
sing nggawe nyowo.. ngerti karepku..

(Chorus)
Em Bm
aku sing wes janji.. seneng neng atimu
C D G D
lahir.. lan bathinku..
Em Bm
aku sing wes janji.. ngancani sliramu
C D G
nganti.. sak matiku..

G D
yen sliramu ngerti.. sumpahing atiku
C D G
nyowoku.. nggo sliramu..
C D
sing nggawe nyowo.. ngerti karepku..

(Chorus)
Em Bm
aku sing wes janji.. seneng neng atimu
C D G D
lahir.. lan bathinku..
Em Bm
aku sing wes janji.. ngancani sliramu
C D G
nganti.. sak matiku..

(Int.) Em Am D G B
C D G..

Em Bm
(aku sing wes janji.. seneng neng atimu)
C D G D
(lahir.. lan bathinku..)
Em Bm
(aku sing wis janji.. ngancani uripmu)
C D G
(nganti.. sak matiku..)

(Chorus)
Em Bm
aku sing wes janji.. seneng neng atimu
C D G D
lahir.. lan bathinku..
Em Bm
aku sing wes janji.. ngancani sliramu
C D G
nganti.. sak matiku..
C D G
nganti.. sak matiku..

Semoga dengan adanya Chord Gitar Didi Kempot Lahir Lan Bathinku dapat membantu anda dalam bermain gitar dengan mudah.

  • Bagikan