Chord Gitar Dageloss Perkoro Corona

Chord Gitar Dageloss Perkoro Corona

Diposting pada 90 views

Nada Indo – Berikut Chord Gitar Dageloss Perkoro Corona yang kami bagikan untuk anda para pecinta lagu indonesia.

(Intro) C G

C G
pirang-pirang dino..
Em D
ora ngopo-ngopo
C G
tangi turu mangan
Em D
mbalek mlebu kamar.. mapan..

C G
tak lakoni ikhlas..
Em D
kepengen tetep waras..
C G
badhe sambat sinten
Em D
pancen kahanane.. ngeten..

(Chorus)
G D
rembulan sing setio padang
Em
nyenteri sepine dalan
C
perkoro virus corona
D G
nggawe mumet sak dunia

D

duh Gusti kulo nyuwun tulung
Em
musibah enggal’e rampung
C
kersane kulo lan rencang
D C
saged pados sandang pangan

(Int.) D C D
huu.. hu..huu..
G D Em C D E
woohoo..

(Chorus) (Overtone)
A E
rembulan sing setio padang
F#m
nyenteri sepine dalan
D
perkoro virus corona
E A
nggawe mumet sak dunia

E

duh Gusti kulo nyuwun tulung
F#m
musibah enggal’e rampung
D
kersane kulo lan rencang
E A
saged pados sandang pangan

E

rembulan sing setio padang
F#m
nyenteri sepine dalan
D
perkoro virus corona
E A
nggawe mumet sak dunia

E

duh Gusti kulo nyuwun tulung
F#m
musibah enggal’e rampung
D
kersane kulo lan rencang
E D
saged pados sandang pangan

(Outro) E D E A
woo.. woo.. hoo..

Semoga dengan adanya Chord Gitar Dageloss Perkoro Corona dapat membantu anda dalam bermain gitar dengan mudah.

banner 728x250